Sidor

måndag 16 mars 2009

Veckans battle: Scientologerna vs Raelianerna

Nu drar vi igång! Det har blivit dags för veckans battle och denna gång är det scientologerna vs raelianerna.

SCIENTOLOGERNA
De tror att den onde härskaren Xenu regerade över 76 planeter där också jorden ingick för sisådär en 75 miljoner år sedan. Ron Hubbard, som grundade hela scientolog kyrken, sa att universum vid den här tiden befolkades av så kallade thetaner men att dessa sprängdes i bitar och att deras själar nu flyttar in i oss och skapar sjukdomar och annat trist.

Scientologi är med andra ord lite som avsnitt 15789 av Star Trek där Enterprise får ombord en elak Thetan som ställer till med en massa ofog och läser folks tankar till höger och vänster men där Captain Piccard till slut löser biffen och sätter honom i karantän på en avlägsen planet där han tvingas lyfta sten i 10000 miljarder år.

RAELIANERNA
De tror att livet på jorden är skapat av utomjordingar och att dessa skapat oss i deras avbild. De tar kontakt med oss lite då och då genom sina profeter (Jesus, Buddha, Muhammed osv). Raelianer tror på sexuell frihet och evigt liv men tar avstånd från pedofiler och orgier.

Det hela grundades av Rael (en fransk fd rallyförare) som under en spontan åktur sprang på en utomjorning och blev ombedd av denna att skapa en ambassad på jorden för att välkomna tillbaka de som skapat oss från början.

Raelianer är med andra ord bara en festkommite som för fulla muggar håller på att planera för att våra föräldrar ska komma hem och hälsa på.


Det här kan sluta lite hur som helst.
LET THE BATTLE BEGIN!

Inga kommentarer: