Sidor

torsdag 19 mars 2009

Dagens lista

Det efterlyses mer kreativa lösningar lite här och där. I lågkonjunktur ska man bli mer kreativ och inte tänka så mycket på "valuta för pengarna" och sånt trams.

Jag drar mitt strå till stacken och har gjort en lista över nya lösningar på det gamla problemet "hur ska jag ta livet av mig på ett nytt och finurligt sätt?"

1.”Döden i köket” – Köket är en fantastisk plats med massor med verktyg att ta livet av sig med. Mandlar att sätta i halsen, kavlar att slå sig i huvudet med och elvispar att sätta i munnen. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränser.

2.”Vive la France” – Att bygga sin egen giljotin är inte bara lätt utan dessutom roligt. Äntligen hemma har säkert någon bra ritning man kan ladda hem. Så det är bara att skrida till verket med lite hammare, spik och plankor. Glöm inte att ropa ”vive la revolution” innan bilan faller.

3.”Kontorsdöden” – För den som inte orkar vänta tills man kommer hem så är kontoret ett väldigt bra ställe att ta livet av sig på. Där finns häftapparater, eluttag och psykiskt sjuka kollegor som man kan hetsa till vansinne så att de till slut plockar upp den lämpligt placerade förskäraren som du tidigare på dagen placerat vid deras bord. Du slipper själv göra grovjobbet och får dessutom ”go out in style” i din finaste jobbkostym.

Inga kommentarer: