Sidor

fredag 13 mars 2009

Hultsfred


Jag gillar inte Hultsfred - festivalen alltså, inte själva byn. Jag gillar inte festivaler överhuvudtaget. Inte ens när jag var ung och full tyckte jag att det var roligt.

Jag var på Hultsfred första gången när jag var 15 och det jag minns från den resan är att jag drack upp alla mina öl i bussen på vägen ner, vaknade i en container och var inne på själva festivalområdet en enda gång för att jag inte hittade mitt tält.

Andra gången var inte mycket bättre. Roskilde var inget för mig det heller men nu är det ju så att Kings of Leon kommer till Hultsfred i år och plötsligt sitter jag och på allvar överväger att åka dit... Någon måste tala mig till rätta eller köpa mig en biljett.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det verkligen värt all lera, snorfulla fjortisar, regn, kyla och huttrande?

Anonym sa...

Funderar oxå på å halka omkring i gyttja å fjortisspyor... men e inte så säker på att jag skulle uppskatta det... men d e ju Kings Of Leon!! Njah....

Unknown sa...

Nej, det är ju inte värt det.... men det är ju KINGS OF LEON...
men Hultsfred...
men Kings of Leon...
men tälta, fulla EMO fjortisar och skit...
men Kings of Leon...

Ja, jag vet som sagt inte...

yanmaneee sa...

kawhi leonard shoes
a bathing ape
pandora jewelry
stone island
air jordan
stone island
yeezy shoes
air jordan
supreme clothing
supreme clothing