Sidor

tisdag 31 mars 2009

Byxor som brinner


Jag gillar inte folk som ljuger. Eller gillar och gillar. Det var en underdrift. Jag hatar folk som ljuger. Jag tycker att folk som ljuger ska dö! Eller dö och dö. Det var en överdrift men okej. Close enough.

Hur som helst. Folk som ljuger var det ja. Det är det här med kompisar som ljuger en rätt upp i anisktet som gör mig så totalt jävla vansinnig. Speciellt när de ljuger om menlösa saker som garanterat kommer att komma fram. Jag fattar inte poängen med det riktigt... Jag tar hellre då en gigantisk lögn om någonting jätte stort (typ jorden är verkligen platt, månlandningen var en bluff, Färjan-Håkan är egentligen en inhyrd skådespelare etc) än de här fjuttiga lögnerna som verkligen inte betyder någonting.

Det är vid såna här tillfällen jag är glad för att jag inte har så många riktigt nära vänner och nu har jag en mindre.

4 kommentarer:

.perpotator sa...

människor ljuger i snitt sju gånger per dygn. så det är bara att vänja sig.
eller, ja, be dom dra dårå.

Unknown sa...

Hmm.. Ja eller så försöker man skaffa en portabel lögndetektor som man smidigt kan ha med sig i handväskan. Det är väl också en lösning.

Annanas sa...

Jag menade det jag sa om äggen.

Unknown sa...

Ja, den där Färj-Håkan... Jag brukar säga att jag är från Pluto, men jag undrar om inte Håkan kommer från samma ställe. Han måste vara en skådespelare. Måste.