Sidor

fredag 15 februari 2008

Ursäkternas mästare

Det bästa man kan ge sina barn är en rutten uppväxt. Då kommer de ha det bra resten av livet för då kan de skylla allting som går snett på sin barndom. Vilka idiotiska saker de än tar sig till så kommer de alltid ha den perfekta ursäkten.

"Mina föräldrar var dumma mot mig när jag var liten så jag har ingen självkänsla och kan därför bete mig som en komplett jävla idiot. Det är faktiskt inte mitt fel..."

Om man nu inte har haft en dålig uppväxt eller blivit mobbad för sina mjukisbyxor i lågstadiet, så kan man alltid bli kristen. Då är allt upp till Gud och man behöver inte stå för någonting själv. Mycket behändigt.

"Det är Guds vilja."

Så är det med det. Inget personligt ansvar alls. Kombinationen kristen med taskig barndom är det allra bästa fast en kristen barndom är kanske per definition "fucked up"...

Om man nu inte kan tillgå något av dessa alternativ så får man vara innovativ. Som den här killen i Göteborg som har krossat skyltfönster, tänt eld på två läghenheter och förstört en massa bilar.

"Mina tänder tvingar mig begå brott
- Jag får signaler från tänderna och kan inte lastas för vad jag gjort, säger 33-åringen. "

I like the way he thinks....

Inga kommentarer: