Sidor

söndag 3 februari 2008

Tatueringar i TV

Jag har tittat rätt mycket på Miami Ink - en serie om en tatueringsstudio i... Ja, Miami. Därav namnet antar jag. Hur som helst, så satt vi och pratade om hur märkligt det är att alla som kommer in dit av någon outgrundlig anledning alltid har en lång och gråtmild historia om varför man ska ha just det här hjärtat med små vingar på höften.

- Den symboliserar en gammal dörrmatta som jag hade i min första lägenhet men så blev jag vräkt därifrån för att jag inte betalade hyran för att jag knarkade bort alla mina pengar men så har jag slutat med det nu och jag vill att den här tatueringen ska hjälpa mig att komma ihåg vilken stark person min mormor var som har betytt allt för mig men hon är ju död nu men hon var ju mitt hjärta och nu är hon nog en ängel och därför vill jag ha den för att jag aldrig ska glömma bort all den kärlek som hon gav mig när jag var liten och det var också hon som hjälpte mig att få den där lägenheten och köpte min första dörrmatta.

Vem bryr sig? Jag begriper inte varför det ska vara en sån stor grej. Det är väl bara att göra det. Om någon vill pierca sig så kräver väl ingen en lång, smärtsam historia om att man adrig fick en hundvalp som barn och att man därför blev brandman och nu vill ha en stav i pungen.

Jag skulle vilja se det avsnitten när det kommer in en person och säger:
- Jag vill ha en tatuering av ett hjärta med små vingar på.
- Jaha? Varför då?
- Jag vet inte.
- Okej. Det blir 500:-.
- Ja det blir bra.

Och så är det inget mer med det. Fast det är väl inte bra TV kanske.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Borde starta ny serie: Uppsala Gnuggisar där talanger visar sina förmågor med gnuggtatueringar och lyssnar på kundernas 2 timmar långa historier varför de ska ha en döskalle på handen.

förresten... visar discovery och 6:an samma serie eller är de omklippta för kanalerna?

Unknown sa...

Hmm... Det var en bra fråga. Ska fråga TV avdelningen.... Vänta!

( Paus )

Han var upptagen i telefon. Typiskt. Jag vet faktiskt inte men jag hittade denna roliga länk där man kan lägga tatueringspussel.

http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/superpuzzles/superpuzzles.html

Ska definitivt skriva ett pilotavsnitt om U-A gnuggisarna. Tack för tipset!