Sidor

måndag 11 februari 2008

Reklam für alle


När jag sitter i möten kommer jag på de bästa sakerna. Alldeles nyss kom jag på en jätte bra kampanj för Svensk Fastighetsförmedling eller NOTAR eller Remax eller Fastighetsbyrån eller... Ja, ni fattar.

Tydligen är det så att det här med begravningar kan bli ganska dyrt. Så därför tänker jag mig -
sponsrade begravningar! Inte dumt alls om jag får säga det själv. Ganska så genialiskt faktist. Man kan välja att ta ett helhetsgrepp där begravningskaffet kombineras med en lägenhetsvisning. Självklart ingår reklamplats på själva kistan där det till exempel kan stå:

"Trångbodd?"

Eller kanske:

"Singel igen?"

Jag har massor bra idéer så jag ställer gärna upp och hjälper till. Samarbetspartners jag gärna ser kontaktar mig angående denna idé är bla Fonus. Deras hemsida borde väl vara ganska välbesökt så då kan man ju byta lite sinsemellan.

Först till kvarn...