Sidor

onsdag 20 februari 2008

Lagens Ängel

Jag vill begå brott när jag ser den här annonsen.
Jag vill dessutom åka fast och vara tvungen att kontakta en advokat.
Jag vill gå in på Tvärenviggs hemsida för att få tag i hans kontaktuppgifter och där finna att jag inte bara kan läsa den på svenska utan även på engelska, arabiska, spanska, serbiska och ryska. Jag kommer dock bara bli besviken om jag klickar på några av dessa exotiska alternativ för de sidorna kan inte nås. Det samma gäller alla länkar förutom den där det står "Advokater" men där finns å andra sidan inga advokater alls utan bara en advokat. Charlie är den enda advokten i firman men hans marknadsföring gör nog att han snart kommer att behöva utöka och ta in fler medarbetare. Han har verkligen tänkt det där extra varvet.

1 kommentar:

Hegge sa...

Finns vissa likheter med en seriefigur vid namn Tjalle Tvärvigg. Och var inte han lite halvkriminell?