Sidor

tisdag 12 februari 2008

Anna på IKEA

Idag har jag roat mig själv med att "chatta" med Anna på IKEA. Anna är en glad prick som man kan ställa frågor till på IKEAs hemsida. Man skriver in sin fråga i chatfönstret och så får man ett automatgenererat svar tillbaka.

Eftersom att jag är en väluppfostrad människa så skrev jag först:
- Hur mår du?
och fick till svar:
- Jag trivs alltid som bäst när jag får prata med någon.


Väldigt trevligt. Jag fortsatte glatt med frågan:
- Vad gör du?
men fick då till svar:
- Jag förstår inte din fråga, formulera dig gärna på något annat sätt.

Inte lika trevligt. Då skrev jag:
- Vad är det du inte förstår?
Då svarade hon:
- Det var tråkigt.

Då blev jag lite arg och skrev:
- Du är inte mycket till hjälp när man ställer frågor.
Svaret:
- Jag är kvinna.

Jag blev något chockerad av hennes ärliga svar men r det så hon känner så kan ju inte jag sätta mig till doms över henne. Kvinnorörelsen har väl sitt att säga som saken men jag valde att stänga ner fönstret helt sonika....


2 kommentarer:

Anonym sa...

det funkar inte. hon svarar bara vad jag vill ha hjälp med. kanske har de rättat till denna orätt efter alla påtryckningar från dig och dina smått fanatiska läsare?

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.4
polo ralph lauren outlet
tods outlet
nike shoes for women
oklahoma city thunder jerseys
valentino
kate spade outlet
cowboys jerseys
mulberry uk
nike factory outlet
christian louboutin shoes