Sidor

tisdag 19 februari 2008

Potentiell Guldgruva

Som vanligt är mina luncher enorma källor av kreativitet som sedan hastigt sinar när jag kommer in på kontoret. Nu har jag en ny idé som jag tror kan bli en vrål succé!

Det hela bygger på SMS lån fast taget till en ny nivå. Radioreklam kommer givetvis vara en stor del av marknadsföringen och jag tänkte försöka få till det så att Lennart Jähkel gör speakerrösten.

- Trött på att fjolla runt på krogen? Dra iväg ett mess.

Sedan följer den glada "SMSa ligga" låten där man också berättar lite mer ingående hur det går till. Man SMSar ligga + åldersspann på de man vill ligga med + preferens av kön till 756 69 och inom 5 minuter får man svar på vilka ligg som finns inom en 2 km radie. Detta kollas givetvis av genom simpel GPS styrning. Sedan är det bara att köra igång.

Någon mer än mig som fattar vilken potentiell guldgruva detta kan bli - inte bara i singel-Sverige utan även globalt?! I sådana fall är det bara att dra iväg ett mess...

Inga kommentarer: