Sidor

fredag 29 februari 2008

Min modeblogg

Jag har tidigare rajlerat över modebloggarnas totala meningslöshet men utan att egentligen ha läst någon. Nu har jag läst några och måste krypa till korset på ödmjuka knän och be om absolution. Det är ju fantastiskt trevligt med alla dessa flickor som tar kort på sina nyinköpta solglasögon från 'Dolke och Grabbarna' och de nya pumpsen som de hittat på en obskyr liten vintage affär i London.

Jag vill också ha en modeblogg. Jag tror att jag verkligen kan tillföra något och att människor därute har ett obehagligt stort intresse av att få veta vilket märke det är på mina jeans.
När jag surfar runt på nätet vill jag bara koppla av och tänka på roliga saker som att att det numera finns rosa datorer. Fattar ni? ROSA! Så häftigt. Då kan man ju faktiskt tänka sig att bli en datanörd på riktigt eftersom att pilotbrillor också är ganska på nu för tiden.

Till skillnad från en massa andra människor så ska jag försöka bli mindre intresserad av vad som händer runt om i världen och sätta mig in i olika politiska sakfrågor och bli mer intresserad av doftljus och vilka pastellfärger som gäller i vår. Det är faktiskt det som händer här och nu som är viktigt. Själv är bäste dräng och allt det där.

Nu när vi har en regering som lovat 1000:- mer i månaden så måste man ju lita på att det verkligen blir som de har sagt på utomhusreklamen och då har ju alla råd att köpa något litet från Gucci eller DKNY. Det är ju jätte bra!

Så hejja alla glada modebloggare där ute.
Idag har jag svarta kläder på mig från H&M.

Inga kommentarer: