Sidor

onsdag 18 juni 2008

Tjejporr


Jag var och såg Sex and the City filmen igår tillsammans med 1400 andra högklackade skor men tillhörande 'city chick' outfits. Det var en intressant upplevelse och jag kan summera mitt intryck av filmen i ett enda ord: tjejporr.

Och vad menar jag med det? Jo, att det är en film som inte är till för djupare analyser och funderingar som varför den amerikanska förlagan till Linda Skugge har råd att köpa tofsprydda skor för 40 000:- eller hur det kommer sig att det går att lösa vilka äktenskapliga problem som helst med hjälp av lite sentimentala tillbakablickar. Att hela filmen dessutom var en fullkomlig produktsplaceringsonani gjorde väl inte saken bättre men som sagt; tjejporr.

Den är inte till för analys lika lite som man ska fundera på varför hemmfrun i Anal Intruder 4 öppnar dörren naken när hon vet att det med all sannolikhet är rörmokaren som är på väg för att hjälpa till med stoppet i köket eller vem som skrev den där klämmiga biten hördes i bakgrunden under gruppsexscenen i Sperminator.