Sidor

måndag 23 juni 2008

Midsommar och vitt klet i munnen

Midsommarhelgen avlöpte utan större incidenter vilket alltid är lite trist. Midsommar ska vara fyllt av riktiga fylleslagsmål där det ska göras upp och minst ett gräl som slutar med ett sluddrigt: "Jag gör slut! Fattar du? Det är över!" och sedan spenderas resten av kvällen med att två läger bildas där alla mest sitter och nickar bifallande och säger saker som: "Men ni är ju gjorda för varandra! Ni är ju det perfekta paret för fan." Nu blev det inte så, tyvärr, men det var trevligt ändå.

Då känns det tryggt att veta att jag alltid har Linda Rosings blogg att luta mig mot. Det blir inte så mycket roligare än att se följande bild:

med följande bildtext under:
Ja! jag är crazy.
Kände bara för att göra något galet.
Vet inte varför jag la ut den här bilden.
Men jag är bara så glaaaad,det kanske är därför!

Ja, jag vet faktiskt inte heller hon lade ut den där bilden. Jag hoppas verkligen att det där är tandkräm annars tycker jag nog att bloggen borde få en sån där ruta innan man kommer in på sidan där man får klicka i att man är över 18 och sedan sitt visakortsnummer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha det är nästan så man måste prenumerera på hennes blogg...

fast jag får nog ut mer av att läsa din, du plockar ju dessutom ut godbitarna och delar med dig...

ha de bäst

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.4
nike blazer
jordan shoes
asics shoes
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
prada shoes
coach outlet
nike air max 90
ralph lauren outlet
dsquared2