Sidor

tisdag 3 juni 2008

Från Patrick Swayze till rosa läppglans

Nu lyssnas det på "She's like the wind" på jobbet. Ni vet låten från Dirty Dancing som Patrick Swayze sjöng in alldeles själv. När man googlar honom så står det faktiskt att han är "dancer, actor, singer and songwriter". Så jag tänkte att han kanske har gjort fler hits som jag kan köpa till min kollega Daniel (som spelar låten och därför lär vara ett stort fan) men det verkar tyvärr som att det bara är den som han har gjort. En one-hit-wonder alltså. Vill man hitta fler såna så kan man klicka här. Där hittar man en massa låtar som bara slog en gång och aldrig mer. Som till exempel: Sailor (Your Home Is The Sea) med Lolita och Another Dumb Blonde med Hoku.

Appopå blondiner så verkar det som att Linda Rosing och Lulu Carter är de som är ansvariga för att allt rosa läppglans har tagit slut i världen.


2 kommentarer:

Unknown sa...

get more Dolabuy Chloe browse around this web-site replica bags buy online resource Dolabuy Celine

Unknown sa...

Continued x9q10m5l49 replica louis vuitton bags best replica ysl bags replica bags pakistan fake gucci t1k83v0v19 replica bags delhi this website a6k59g9v41 louis vuitton replica replica bags seoul c3r04s1h02