Sidor

torsdag 5 juni 2008

Roligast just nu

Jag tycker inte att 1000 apor är en rolig sajt. Det är ju bara gamla Youtube klipp som man sett 100 gånger och gammal skåpmat från obskyra sajter på internet. Nej, det är inget för mig. När jag vill skratta läser jag Linda Rosings blogg.

Jag gillar henne. Jag har alltid gillat henne. Jag har tidigare skrivit om hennes bedrifter som komedienne och har korat henne till ett humoristiskt geni (läs här) och nu tror jag att fler och fler börjar inse hur rolig hon faktiskt är.

Som det senaste inlägget på hennes blogg till exempel. Rubriken lyder:
Jag tillbringade gårdagens natt på SÖS!
och under är det en bild på henne när hon maniskt stirrar in i kameran och dricker ett stort glas vitt vin. För de som inte redan nu skrattar så har hon lagt till en oerhört rolig detalj som tyvärr många missar. På hennes t-shirt står det "Death before Dishonor".

I rest my case!

1 kommentar:

Anonym sa...

ha,ha,ha!