Sidor

onsdag 4 juni 2008

Komplimangernas komplimang

Igår fick jag en F A N T A S T I S K komplimang som jag utan vidare krusiduller nu helt fräckt publicerar med bildbevis och allt. Jag och kollegorna gjordes tjusiga av en tjej på Body Shop. Jag var först ut och när hon skulle lägga på ögonskuggan sa hon helt plötsligt:
- Vilka vackra brynben du har.
Det började fnissas i lokalen eftersom att de andra hörde fel och trodde att hon sa blygdben. Jag fnissade inte utan tog åt mig komplimangen och sa tack utan att egentligen fatta vad det var hon sa men tydligen så är det där benet precis under ögonbrynet.

Jag tycker själv att det var ganska fint sagt och ligger nu som nummer ett på listan över fina komplimanger jag fått på sista tiden. Det slår ju helt klart kommentarer som:
Du är kanske inte smalast på kontoret men du är ju väldigt söt... i ansiktet.

Inte illa alltså. Inte illa alls. Tog kort på mästerverket så kan ni bedöma själva.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jaa.. minsann... du har väldigt vackra brynben... visste inte heller om att det fanns nåt som hette det men nu är jag förstås upplyst! tack för det!

Anonym sa...

Vilket blygdben! Jag menar brynben!