Sidor

onsdag 11 juni 2008

Dagens Linda Rosing

Linda Rosings blogg är för mig bloggarnas svar på låten "Bridge over troubled water". Den får mig genast att må bättre och plockar upp mig när jag är nere och ledsen. Idag har LInda lagt ut en fin bild på sig själv:

Texten under lyder:
Vad tycker ni om min tröja?

Jag vet inte vad jag tycker om tröjan eftersom att den knappt syns men jag kan hjälpa till med lite andra saker:
1. Du måste köpa hushållspapper. Det är snart slut.
2. Du måste antagligen köpa mer ljusrosa läppglans. Det kan man inte få för mycket av. Fråga Lulu Carter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha du är ju helt underbar

man ler alltid (nästan) när man läser din blogg och dina iaktagelser om Rosings blogg är ju helt underbara. Blev så nyfiken så jag kikade in och upptäckte till min förfäran att det var illa, riktigt illa ställt med damens självinsikt. Nog för att man anat det men.. att se det i skrift ajajaj.

kram på dig U GO GIRL

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.4
coach outlet online
converse shoes
cheap jordans
true religion outlet
canada goose outlet
coach outlet online
canada goose jackets
nike shoes
coach outlet
kate spade outlet