Sidor

onsdag 11 juni 2008

Dagen kunde ha börjat bättre...

Plats: Danderyds tunnelbanestation
Tid: Morgonrusing
Händelse: Blixtlåset till min ryggsäck går upp och hela härligheten, i form av träningskläder, väller ut över perrongen. Försöker lite obemärkt samla in allt och lägga tillbaka det i väskan precis i samma sekund som tunnelbanan kommer in till stationen. Blir nästan ihjältrampad och kostymklädda dirketörer och direktörinnor i höga klackar där jag ligger och krälar i smutsen likt den nedtryckta arbetare jag de facto är. Får ihop allt, tror jag, men ser i sista sekund att mina underkläder ligger en bit bort. Hämtar upp dem. Kastar mig i sista sekund in i vagnen. Försöker se ut som att det är något som händer mig varje morgon och därför inte bekommer mig alls.

PS. Nej, jag bor inte i Danderyd. Jag byter bara från buss till tunnelbana där.

Inga kommentarer: