Sidor

måndag 14 april 2008

Somewhere over the rainbow

Varför är regnbågen formad som en halvcirkel? Varför är den inte en triangel, en fyrkant eller vågig? Och vem har bestämt att det ska vara just de där färgerna? Jag menar indigo - vad är det för färg egentligen att komma dragandes med? Den säger mig ingenting. Jag vet inte ens om den är gul, grön eller gredelin. Tant indigo låter inte som en glad och snäll filur direkt. Inte undra på att hon inte fick var med i slutversionen.

Jag har väl inte funderat ihjäl mig på det där med varför regnbågen ser ut som den gör men jag har tänkt tillräkligt länge på det för att googla upp det och vips så hittade jag denna illustration som på ett enkelt och användarvänligt förklarar saken. Frågor på det?

2 kommentarer:

Hegge sa...

Tänk på dom färgblinda också. Jävla skitregnbågar. Hatar dom.

Unknown sa...

check this site out Dolabuy YSL news replica bags china click to find out more Dolabuy Hermes