Sidor

torsdag 24 april 2008

Nya kompisar

När man kommer upp i en viss ålder så får man inte så mycket nya kompisar. Man lär kanske känna någon på jobbet som man gillar och blir kompis med men det är inte en ständigt strid ström av nya vänner som tillkommer. Inte för mig i alla fall.

Jag har iofs aldrig haft så mycket kompisar eftersom att jag inte direkt tillhörde eliten i skolans toppskikt utan mer utfyllnadsdelen, den stora massan som gör att det de facto blir en skola överhuvudtaget. Det fanns ju de som redan då hade och fortfarande har 62 bästisar och 406 nära vänner och 10054 bekanta med respektive. Jag är alltså inte en av dessa.

Därför blev jag lite lätt förvirrad när jag fick en ny kompisförfrågan på Facebook idag:

"Hej!
Jag fixade Facebook nyligen för att bredda mina kontakter något och du verkade rätt cool :)

Hoppas du får en fortsatt bra dag!
:-) Kram, Louise."

Jag tror inte att vi gick i gymnasiet ihop, jag är ganska säker på att vi inte jobbat ihop och jag är VÄLDIGT säker på att vi inte har några gemensamma bekanta. Mycket för att jag faktiskt inte kände igen någon av hennes andra 535 vänner.

Men det här är kanske tillfället i filmen, som är mitt liv, när den söta men töntiga tjejen permanentar håret, piercar öronen, köper läderjacka och tajta byxor i tvivelaktigt material och därigenom blir jätte tuff och jätte poppis. Det är kanske nu jag får min revansch efter alla dessa traumatiska år i grundskolan och äntligen får hänga med det fina folket och bli ihop med quarter back spelaren.

Synd bara att det är alldeles, alldeles för sent. Så jag är hemskt ledsen Louise men jag tror faktiskt inte att jag vill bli din kompis men jag hoppas att du också får en fortsatt bra dag.

1 kommentar:

Cecilia sa...

Varför vill du inte bli kompis med henne för? ;)

:) Cecilia