Sidor

torsdag 10 april 2008

Själv är bäste dräng

Eftersom att allt går så l å n g s a m t med manusproduktionen så har jag börjat titta på möjligheten att göra hela serien själv. Inte helt själv förstås men om jag bara får ihop en massa pengar så kan det nog gå. Effektiva sätt att få en massa pengar fort är att vinna på lotto, ärva en rik avlägsen släkting i Borås, råna en värdetransport utan att åka fast eller skriva tiggarbrev och skicka till alla i hela Sverige. Jag har börjat fila på ett:

Kära ni,

Vi har eventuellt träffats tidigare via en släkting, kollega eller dylikt eller så känner vi varandra inte alls men nu skriver jag ett brev till er angående en fantastisk möjlighet, inte bara för dig utan för hela humor-Sverige.

Jag har skrivit ett manus som kommer att revolutionera det vi kallar humor i vårt avlånga land. Tidigare har vi bara skrattat åt fulla poliser som tappar byxorna i diverse lokalrevyer eller åt skämt som bygger på att killar inte kan steka köttbullar och tjejer inte vet var kardanaxeln sitter på en bil. Allt detta kommer att förändras. Vi kommer att skratta åt helt andra saker på högre nivåer än vi trodde var möjligt, utan pålagda skratt eller långa konstpauser som visar när någonting är roligt.

Problemet är att alla mina resurser för att genomföra detta projekt inte dykt upp än. Jag blev tidigare i år kontaktad av en viss Dr Mensa som varit minister i ett Afrikanskt land. Han har där haft flera miljoner undanstoppade i en bank men kommer nu inte åt dessa pengar pga av att han inte har ett europesikt uppehållstillstånd. Jag har skickat över mina besparingaar till honom så att han kan ta ut miljonerna och jag kommer efter det få 15% av totalsumman.

Pengarna är alltså på gång men har inte dykt upp än. Det handlar alltså mer om ett lån, eftersom att jag snart är mångmiljonär, än en gåva. Kontakta mig gärna så ska ni få numret till mitt bankkonto.

Ni gör oss alla en tjänst. Tack på förhand.

Inga kommentarer: