Sidor

onsdag 9 april 2008

En kul grej hände på väg till Göteborg

Jag var som sagt på tatueringsmässan i GBG för ett par veckor sedan och det är ju märkligt att bilresor aldrig är historielösa. Det är sällan man hör någon berätta att de bilat i 5 timmar och det verkligen inte hänt någonting på vägen.

Vår resas historia börjar redan på MAX utanför Nyköping någonstans då jag springer på två härliga killar från The Viral Company. Där satt jag och glufsade hamburgare i godan ro och i nästa sekund satt jag och spånade idéer om stomipåseresor till Polen. Min idé är enkel med genial. Jag tänker mig en sketch om att man istället för att åka och fixa tänderna i Tallinn eller lyfter brösten i Estland så åker man till Polen och skaffar stomipåse. Detta för att bli mer effektiv och spara tid samtidigt som man blir lite hípp med en snygg påse på höften. Precis som med mobiltelefonskal ska man givetvis kunna byta påse så att den matchar med dagens outfit.

Efter det drog vi vidare genom Svea rikes avlånga land och allt gick bra tills vi kom till Gränna. Då gick en av de två bilarna vi färdades i sönder. Stämningen sjönk ganska rejält och plötsligt satt vi ihoptryckta alla 6 i en bil. Det sades inte så mycket på ganska länge men så får vi syn på ljuset i mörkret i form av en vägskylt. Märkliga ortsnamn finns det gott om men jag utmanar er alla att hitta ett märkligare än Köttkulla. Smaka på det. KÖTTKULLA. Vilka bor där? Vad gör de? Är bygdens utböling killen i fiskaffären? You tell me...

Inga kommentarer: