Sidor

tisdag 30 september 2008

Linda Rosing = The American Dream


Efter att ha varit i New York har jag anammat det amerikanska synsättet helhjärtat och lider nu av svår hybris och har huvudet fullt av konspirationstankar. Då känns det bra att hitta tillbaka till det genuint svenska i form av Linda Rosings blogg. Mer svenskt än så kan det väl inte bli om man inte petar in en falukorv och en dalahäst (höll på att skriva en falukord i en dalahäst men dett kändes för lågt).

Fast Linda lever också "The America Dream" och har totalt sålt ut hela sin blogg så att det nu ser ut som en bloggform av senaste Bond filmen när det gäller produktplaceringar. Senaste inlägget borde nog med all sannolikhet ha följande sponsorer:

1. 7-eleven: fina bilder på kaffekopp med logga samt på Linda som dricker sagda goda kaffe.
2. Radiokanalen 107,5 - "Äntligen en radiokanal som spelar bra musik och nästa
inget snack,I like that!"
3. Stockholmsbeautycenter på Drottninggatan 85 - Adressen snygg utskrivet och bild på Lindas nya tatuerade ögonbryn

Det enda hon missat är var hon tänkte äta lunch men där har jag några ideér som hon gärna får sno av mig. Det är bara att köra en klassisk copy paste och casha in. jag har gjort klart de med text och allt så det ska vara så lätt som möjligt.

1. Keps grill - Åh så gott det var med en rejäl, fet hamburgare på Keps grill vid Globen. Dom gör verkligen den godaste snabbmaten i Stockholm. *ler* Det trodde ni väl inte om mig men jag är en baddare på att hetsäta när jag är bakis, precis som alla andra. *fniss*
2. Gröne Jägaren - Åt en JÄTTE bra lunch på Gröne Jägaren på Götgatan idag. Det är VERKLIGEN ett ställe jag rekommenderar! Är det någonstans man kan få en riktigt bra plankstek med en stork stak till för ett överkommligt pris så är det där. Med tanke på att jag är ensamstående tvåbarnsmamma så måste jag hålla hårt i mina slantar så dom räcker tillden 25:e *ler*