Sidor

fredag 12 september 2008

Alla är vi bra på nåt

Jag sitter och lyssnar på Pernilla Wahlgrens sommarprat. Jag har flera gånger fått hejda mig för att inte slänga ipoden i golvet och skrika i vanmakt. Det verkar som att hon aldrig har haft en dålig dag i hela sitt liv. Hon har MASSOR av OTROLIGT bra kompisar och allt är så fantastiskt härligt och hennes barn är så begåvade och lyckliga. Det tokigaste som har hänt är när hon trillade ner från hästen i en föreställning av Pippi Långstrump och var tvungen att åka till akuten. Hur förklarar man den skadan för farbror doktorn som lever ett vanligt liv och inte somnar i kulisserna på teatern där livet är en enda lång sound of music kopia? Ja jösses så tokigt det kan bli.

Alla i show business är dessutom så trevliga och glada och alla är bästa kompisar med varandra. Hennes familj är dessutom så OTROLIGT mysiga och alla umgås hela tiden och sjunger tillsammans på söndagmiddagarna. Sen tar någon fram gitarren och så sjunger de lite till. Är det inte fantastist eller vill man bara kräkas? Men eftersom att Pernilla säger att man ska fokusera på det positiva i livet och inte tänka på tråkigheter så ska jag nu säga nåt bra om henne. Ok. Nu så. Något positivt om människan som ensam står för hälften av all tandkrämsförbrukningen i Sverige.

Hon är jätte bra på att artikulera. Jo. Så är det. Jag har inte missat en stavelse i det hon har sagt fast jag verkligen, verkligen har velat.