Sidor

onsdag 28 maj 2008

Projektet goes Modeblogg

Har tidigare haft funderingar kring det här med modebloggar och gjorde ett litet försök förut men har nu tänkt att ta steget fullt ut. Vad har jag att förlora? So here goes...

Dagens Outfit
Svarta skjorta från H&M... tror jag
Svarta jeans från någon annan affär
Svarta skor från en skoaffär

Det bästa med att ha bara svarta kläder är att det är lätt att matcha.
Det negativa är... Det finns inget negativt.

Tittade på skor igår och hittade ett par jätte fina som bara kostade 500:- men sen kom jag på att jag har redan massor med skor och 500 kronor räcker till att vaccinera 350 barn mot mässlingen eller 5 presenningar på 20 kvadratmeter vardera som kan ge flera familjer tak över huvudet eller ett provisoriskt golv eller till 2 första-hjälpen-kit, innehållande bandage, tejp, handskar, sax, en filt, ögondroppar och desinfektionsmedel.

Då kändes de där skorna ganska meningslösa i det stora hela så jag köpte dem inte.

Inga kommentarer: