Sidor

onsdag 21 maj 2008

Confession time


Jag tycker att det är v ä l d i g t roligt med smålustiga one-liners. Så! Nu har jag erkänt och när jag ändå håller på så kan jag lika gärna fortsätta. Jag tycker även att det är roligt med töntiga one-liners på t-shirts.

Min egen analys är att det har att göra med mina punkrötter. Då hade man ju text på de flesta klädesplaggen i garderoben. Det kan var därför jag fortfarande skrattar hårt åt tryck som:

I take out the THE in Psychotherapist
668 - The neighbour of the beast
Rehab is for quitters


På senare tid har jag även skrattat åt saker som jag har tänkt skulle passa på en t-shirt men som jag inte sett. Typ Windows CP och ADCP samt en bild på 1001 med texten En bild säger mer än 1000 ord under.

Jag vet inte om detta är ett tecken på att jag inom en snar framtid kommer att skriva nästa serie för Stefan & Krister eller inte men risken känns ganska stor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skaffa en T-shirt med
http://www.pennyarcademerch.com/pat070381.html

:)