Sidor

torsdag 22 maj 2008

Biljetten som Gud glömde, säljare och tjejer födda -83


Lika bra att beta av det hela i rubrikordning. Biljetten först. Jo, jag fick en biljett och inte vilket biljett som helst utan en biljett till himmelen och årets fest. I ett nafs förvandlades jag plötsligt till Kalle Spann där hela kontoret förundrat samlades vid min plats undrade hur just JAG kunde få en biljett? Det måste ha blivit ett horribelt fel, någon måste ha begått ett fruktansvårt misstag. Sedan lugnade alla ner sig när de kom på att jag kunde OSA och sedan överlåta min plats till någon annan. Problem solved.

Sedan var det här med säljare. Det blir ju lätt ganska mycket snack om väder, vind och kunder som av en eller annan anledning inte vill köpa av dem och hur det kan komma sig och marknaden och lågkonjunkturen och annonslösningar och prisnivåer och... Ja, ni fattar. Men så träffar men några guldkorn. Idag har jag träffat en världesmästarinna i Thai boxning som skrattar åt Bas Rutten, en kille som verkligen gör som jag säger och dyker upp i kostym, nystruken skjorta, lackskor och vattenkammat hår samt haft medialunch där vi pratat om den brända jordens taktik, varför tjejer som är födda efter 1983 tydligen beter sig som vilka kåta tonårskillar som helst och inte vill byta nummer efter one-night-stands samt om man kan klä ut sig till Hitler om man ska på maskerad till helvetet.

En helt vanlig dag på jobbet alltså....