Sidor

tisdag 25 mars 2008

Update

Är det någon som egentligen minns varför jag startade den här bloggen? För nytillkomna läsare följer här en kort resumé:

I somras var det ganska dött på jobbet. För att liva upp stämningen lite skrev jag några korta grejjer som skulle kunna funka i TV rutan. Dessa korta små grejjer fick ett eget liv och blev plötsligt en hel TV serie. Jag började prata lite med min kompis Jokum som är producent/filmare/fotograf och för att han skulle veta lite vad jag höll på med så tänkte jag att en blogg är ju smidigt. Sedan träffade jag Björn Gustafsson ( ja, precis DEN Björn - schlager Björn ) i höstas efter att ha sett lite youtube klipp på honom och visade honom manuset. Han tyckte att det var roligt på alla sätt och vis och att vi skulle hålla kontakt när jag väl fått någon att ställa upp med en massa pengar så att vi kunde spela in. Sedan var det plötsligt inte så dött på jobbet längre så manuset ligger just nu och skräpar lite överallt. På SVT och FLX till exempel.

Men nu så har jag skaffat mig en manager som vill vara inkognito och som går under namnet Gunnar Munk. Han har sett till att en viss Abbe Hassan har ringt och vi ska försöka ses i veckan och snacka om hur vi tar detta vidare.

Så! Nu är alla uppdaterade och jag kan fortsätta blogga om andra saker.

4 kommentarer:

Jonas sa...

vadå för tv-serie!

Unknown sa...

Ja det kan man verkligen fråga sig. Jag tycker själv att den är rolig och enligt 3 personer till som har läst manuset så tycker de det också. Jag har inte följt ett enda av mina egna humorråd så det är inte ett enda skämt om pruttar och inte ett enda könsord i hela serien så det kommer nog inte bli någon klassiker i folkhemmen är jag rädd men men... Som det ser ut nu är det 6 avsnitt om ca 30 minuter vardera.

Jonas sa...

låter spännande. jag gjorde något liknande i somras. det manuset ligger dock inte och skräpar någonstans, annat än här hemma.

Unknown sa...

Klart du ska skicka in det. Låt det skräpa på något obskyrt produktionsbolag. Det känns inte mycket bättre än att det skräpar hemma i byrålådan men lite. Vad är det för nåt du skrivit?