Sidor

måndag 17 mars 2008

Svar på tal

Jag trodde att alla som var födda från 1970 och fram till mitten av 80-talet per automatik föddes med ironin som en naturlig del av personligheten. Även om man inte använde sig av den så fanns den där som en naturlig del, precis som blodomloppet och blindtarmen.

Nu är det tydligen inte så. Jag ber om ursäkt till alla som jag sårat under mitt liv och det enda försvar jag har är att jag helt ärligt trodde att ni fattade. Som den här tjejen med nakenbilderna på sin blogg. Förlåt. Jag menade inte att göra dig så upprörd att du kände dig tvingad att publicera en bild på en häst som sparkar bakut för att ytterligare understryka din poäng att jag gått för långt och inte skulle ha lagt min näsa i blöt. Du har rätt. Blir man för en gångs skull bra på bild så ska man självklart visa upp det för världen. Om man sedan är mer eller mindre naken och poserar med en killkompis som har Frank Dandy kallingar och koppel på sig... Vad spelar det för roll?

Jag har fått svar på tal och ber härmed ödmjukast om ursäkt. Nedan följer den bitska kommentaren som fått mig att tänka efter...

Ja jag skrev väl att en viss Sandra från Stockholmsgruppen (modellagentur) hade skrivit en kommentar på min blogg angående bilderna som är tagna på mig och Matte av Mac. Hon ville att jag skulle kontakta henne angående en produktion i samma stil som mina bilder..

MEN.

Jag är ibland mkt blåögd tydligen.. och ringde till sthlms gruppen för att få reda på att det INTE fanns någon som arbetade med produktioner där vid namnet Sandra, dock hade de en modell med det namnet. Var det kanske hon som kontaktat mig..

Jäkla modeller alltså... vad ska de med MINA pojkar till?!?

1 kommentar:

Anonym sa...

Best online sites such as Snake, Tetris or Snake, has
grown to over 950 Windows Mobile Communication applications.
This type of handset, but one should download it from the eternity warriors 3
hack phones. The Bluetooth compatibility and availability of infrared feature have enabled the users tasks feel like games, fighting games on your cell phone screen. You eternity warriors 3
hack will also more than 140 million users.

Here is my web blog; Eternity warriors 3 hacks free