Sidor

torsdag 13 mars 2008

Bite my ironic behind

Kan det vara så att jag har en så sjukt märklig form av humor att det bara är jag själv som förstår vad jag skriver? Jag tyckte själv att sätta signaturen "Jesus är mitt mellannamn" under ett inlägg på en blogg med nakenbilder på borde vara en tydlig indikation på att det är ironi det handlar om men å andra sidan finns det ganska mycket kristna fanatiker där ute som gillar Bonnie Tyler och Jesus så det kanske inte är så konstigt när jag tänker efter.


Däremot tycker jag att kommentera en bild på en naken man i fula kalsonger, som har koppel på sig medan en tjej klädd i BH och trosor står och håller i det, med följande inlägg är väldigt övertydligt:

Cool bild. En fråga bara - var har killen köpt sina kalsonger? Jag har letat efter ett exakt sånt där par under en längre tid. Kan du inte fråga och lägga ut svaret på din blogg? Jag läser den med växande intresse...
/ Åke Gren


Kommentaren är nu utlagd i sin helhet som ett nytt inlägg med svaret att det är Frank Dandy kalsonger. Nu råder det delade meningar kring om det är så att det är så att blogginnehavaren har insett att varken Svenska Kyrkan eller Stockholmsgruppen verkligen sitter och läser innehållslösa bloggar på jakt efter nya objekt att ta under sina vingar.

Jag önskar att det är så.
Jag önskar att mina ironiskt elaka inlägg på intestivt skrivande nakenfisars bloggar slår tillbaka på mig så jag får smaka på min egen sarkastiska medicin men jag är inte så säker...