Sidor

måndag 10 mars 2008

Ordspråk i praktiken

Ett gott skratt förlänger livet
Man har inte roligare än vad man gör sig
Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Eftersom att jag slutade dra roliga historier i fyran och inte skrattar åt buskis revyer där en full polis tappar byxorna så har jag försökt hitta något som jag själv tycker är väldigt roligt. En av de sakerna var att skriva ett manus för en tv-serie som nu ligger på bl.a. SVT och diverse produktionsbolag och skräpar. Inga nyheter där alltså.

Nu när manuset är färdigt så har det funnits en tomrum i humordelen av mitt liv men nu tror jag att jag hittat något som kan underhålla mig ett litet tag.

Jag har försökt läsa några modebloggar för att hitta något av intresse där men det var så tragiskt så det gick inte ens att skratta åt (förutom det där långa inlägget om att det nu finns rosa datorer så att nu kunde personen ifråga till och med tänka sig att bli datanörd) men nu har jag hittat en annan typ av bloggar som verkligen ger valuta för pengarna.

Det är alla dessa filurer som lägger upp bilder på sig själva i bara mässingen och som själva tycker att det är ett bra tidsfördriv tills dess att de kommer med i nästa säsong av Big Brother och därmed har biljetten till Bingo Rimers studio betald. Nu skriver några av alla dessa nudister att de minsann har allt det här "and brains too" men det verkar inte vara helt med sanningen överenstämmande.

Ironi verkar till exempel vara ett begrepp som inte får någon som helst polett att trilla ner. Inte ens när jag skriver in kommentarer till deras bilder genom mitt alter ego - en kristen fanatiker som översätter KISS texter och har Bonnie Tyler som största idol (förutom Jesus förstås). Det är lite som att stjäla godis från väldigt små barn eller sparka på någon som redan ligger ner men det är lite roligt, men jag lär nog tröttna snart.

Inga kommentarer: