Sidor

tisdag 18 mars 2008

Livsviktiga frågor

Fråga 1:

Varför finns det inga tjockis avdelningar för killar?
I de flesta klädaffärer så finns det en avdelning där tjejer som är lite rundare kan hitta tältliknande tunikor och dylikt. På H&M heter den Big is Beautiful och på Lindex heter den Generous till exempel. Men det verkar inte finnas något liknande för killar. Är det för att tjocka killar inte handlar kläder eller har de en helt egen affär och inte bara en mörk vrå längst inne i de stora klädkedjornas skrymslen där de handlar?

Eller hänger alla kläderna på samma avdelning - stora som små? Det är ju helt sjukt i sådana fall! De ska väl få gå och skämmas på tjockisavdelningen precis som alla tjejer får göra. Hur ska vi andra annars kunna känna oss lyckade och smala om vi inte vet exakt var vi ska titta i affärerna för att få se de olyckliga satarna med ett tresiffrigt BMI?

Fråga 2:

Vad exakt är svensk klassisk massage?Hittade den här lappen och blev lite förvirrad. Är det den här formen av massage när någon plötsligt dyker upp och helt utan förvarning börjar knåda axlarna på en som att man var en gigantisk bulldeg med orden:

- Guuuud vad du är stel!

I sådana fall så får jag det gratis på jobbet och behöver inte betala.

Inga kommentarer: