Sidor

söndag 17 augusti 2008

Söndag i soffan

Jag är bakis. Kan inte minnas när jag var det senast. Var på möhippa igår och var trevligt salongsberusad ända tills det var dags att åka hem. Då plötsligt slog det till. Dålig tajming. Dock inte sämre tajming än att jag missade mitt sista tåg hem. Det var faktiskt jätte dåligt. Ända utvägen var tyvärr taxi men trots att jag var ganska berusad så kom jag på den briljanta idén att åka från Danderyd och på så sätt spara lite pengar.

Sagt och gjort, jag åkte till Danderyd och satt där och skrev massor med bra sms trots att jag hade lite svårt att se texten och var tvungen att titta med bara ena ögat. Sen åkte jag taxi för 750:- vilket var mer än vad jag spenderat på hela kvällen på mat och alkohol.

I eftertankens kranka blekhet infinner sig några frågor; Varför åkte jag till Danderyd? Varför inte hela vägen till Mörby när jag ändå höll på? Varför åkte jag inte taxi hela vägen hem utan bad chauffören stanna en bra bit ifrån huset för att sedan vingla hem i mörkret? Varför har jag klätt av mig på 4 olika ställen?

Dessa frågor lär jag aldrig få veta svaret på...