Sidor

måndag 25 augusti 2008

Otack är värdens lön


Frågan alla ställer sig nu är väl hur det hela gick i fredags? Ja, det gick väl bra tyckte jag. På det hela taget. Folk skrattade och verkade ha roligt. Skålade inte för Leni men däremot för Sveriges första betongväg som invigdes 1925 den 22:a augusti. Den gick mellan Kvarnholmen och Henriksdal för de som undrar. Glömde att nämna att Joe Labero uppträdde i Ystad samma dag men däremot att det var begränsade öppettider på biblioteket i Mjölby samt att det var poesibingo på Café Rotundan.

Det enda smolket i bägaren var väl att bruden inte var helt nöjd över att jag inte höll något tal. Det kändes ju lite märkligt eftersom att jag hjälpte henne med budgeten, planerade hennes möhippa och var toastmaster på hennes bröllop och då pratade mer än alla talare gjorde ihop. Men men. Man är olika som människor. Så är det bara.

Idag har jag blivit bjuden till Träsymposiet 2008 så jag får väl se det som lite plåster på såren. Jag vet inte varför jag fått det men det är ju alltid trevligt att bli bjuden på saker. Det riktar sig till personer som "idag jobbar med betong- och stålstommar, men imorgon kanske kan tänka i trä". Det har nog med betongvägen att göra men jag vet inte om vägar lämpar sig så bra att bygga vägar av trä.

Time will tell...