Sidor

tisdag 12 augusti 2008

Mitt nya företag

Idag kom jag på en fantastisk idé till ett nytt företag som jag nog måste starta. Det hela grundar sig i mitt nya tillvägagångssätt att bemöta säljare i telefon. När man pratat ett tag så brukar jag lite i förbifarten slänga in frågan:

- Vad har du för elleverantör i dagsläget?

Det brukar alltid skapa lite förvirring och en tryckt stämning. Sedan under möte med AdMore Media föddes den briljanta ideén att starta ett eget elbolag. Så nu har jag suttit och filat lite på det under dagen.

3 frågor till mitt nya företag

Namn: DisEl
Payoff: Det stressfria alternativet
Utförande: En dieselmotor installeras i ditt hem som inte bara alstrar värme och el utan även ger ifrån sig ett behagligt, stressfritt brummande.
Logga: Behöver jobbas på men prototypen ser ut så här: