Sidor

torsdag 15 december 2011

Strippklubb

Det ska öppna en strippklubb i Brinkeboda i Mörsil. Jag blev lika chockad som ni över att det finns någonting som heter Mörsil i Sverige och att de dessutom ska få en egen strippklubb är totalt surrealistiskt. Nåväl.

Dragan, som är ägaren av klubben, säger att han gör det för att försörja sin familj samtidigt som han vill visa att striptease kan vara någonting vackert. Man skulle kunna säga att han är lite av en förskönare av Mörsil, ett one-man skönhetsråd i strippbranschen.

Kommunen, å andra sidan, är förfärade och mycket upprörda. De är oroliga för att stripklubben kommer dra med sig en massa andra oönskade element och efter att ha sett bilder från klubben så är jag i det här fallet nödgad att hålla med kommunen.

Dragan må vilja visa den vackra sidan av en bransch där procenten av silikonstinna, botox flickor som heter Angelique är lika hög som pojkar med namn som slutar på Y i vårt lands fängelser, men jag vet inte om en vågformad spegelvägg bakom strippstången är rätt väg att gå. Det känns bara tacky helt enkelt. Gör om gör rätt herr Dragan.