Sidor

fredag 30 december 2011

Dagarna som går och går och går och går

Den här reklamen med Mads Mikkelsen för Fritidsresor... Jag fattar, det gör jag verkligen. Man ska få panik över alla dagar med dåligt väder och vilja åka på en all inclusive till Mallorca och ligga och halvsova på stranden, konstant berusad av söta paraplydrinkar medan barnen passas av främlingar i en Bamseklubb någonstans.

Jag får verkligen panik av den där reklamen men den manifesterar sig snarare i en existentiell ångest över att jag inte tillför något av vikt till samhället utan bara låter livet gå på, dag ut och dag in.

Jag borde åka utomlands och rädda liv, bota sjukdomar, rädda barn undan svält och pedofiler snarare än hänga med en medelålders dansk i en pool på Mallis. Undrar om Fritidsresor har några sådana resor....Inga kommentarer: