Sidor

torsdag 8 december 2011

Morgonen med Martin - del 2

Den här förebådande tandläkarräkningen har gjort mig lite halvstressad på senaste och jag har ju också bestämt att allt är tandläkar-Martins fel. Hade jag inte gått dit så hade jag aldrig träffat Martin och då hade jag aldrig fått veta att jag har en massa hål som måste lagas och då hade jag aldrig fått någon räkning. Enkel logisk slutledning.

Nu fick jag reda på igår att man kan teckna en "friska tänder" försäkring som gör att man betalar lite, lite i månaden och då kan gå och laga tänderna utan att betala. Mycket bra. Jag mailade därför folktandvården och frågade om jag fick skaffa en sån.

Fick svar nu på morgonen att jag tyvärr måste vara färdigbehandlad först. Det var ju just snyggt! Svaret var dessutom från tandläkar-Martin som inte bara kom med dåliga nyheter utan även tyckte att jag hade en rolig blogg. Så från och med nu ska jag bara skriva JÄTTESNÄLLA saker om tandläkare i allmänhet och om Martin i synnerhet tills alla mina tänder är lagade. Då kanske jag kan få någon form av mängdrabatt eftersom att det var ganska många hål. Skadar inte att fråga liksom.