Sidor

torsdag 8 december 2011

Årets kock

Det här är någonstans väldigt, väldigt rart och väldigt, väldigt roligt samtidigt som det någonstans även är helt logiskt om man aldrig lagat mat förut. Tack för att ni finns, Flashback.


"jag kör på icakurirens recept och där står det "5 dl hönsbuljong (av tärning)". Jag har hönsbuljong, men ska man verkligen fylla 5dl med hönsbuljongstärningar? Verkar lite överdrivet..."2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag är företrädare för alla snygga chix i Sverige. Jag sågmdig på ett fik i en exklusiv del av Sthlm och såg att du var helt luminerad. Sedan upptäckte jag att ljuset kom från den undersköne, perfekt proportionelle och sagolike mannen du satt mittemot. Hur kan jag nå honom? Jag kan inte sluta se hans skönhet framför mig. Jag är beredd att betala 600 USD i timmen med en finders fee på 100 USD om du sätter mig i kontakt med Honom.
Med vänlig hälsning,
Madeleine

Unknown sa...

Hej Madeleine

Mannen du såg heter Erik och är en helt vanlig "man hoe" eller manlig prostituerad som det hete på svenska. Träffade honom för att återigen försöka övertala honom att sluta och skaffa ett riktigt arbete men han säger att han inte kam få något annat jobb.

Om du är intresserad av hans tjänster så är han väldigt billig men inte så bra, av vad jag har hört. Han ställer upp på det mesta för en kopp kaffe och ett wienerbröd.

Maila honom på shortandthick@hotmail.com. Lycka till!