Sidor

onsdag 12 augusti 2009

Sabotage!

Jag befann mig utanför Spy Bar med kameran i högsta hugg, fast besluten att få ett slut på hela den här historien. När jag närmade mig såg jag två tjejer som verkade stå i kö utanför. Jag blev exalterad och började filma.

Tänkte gå fram till dem och fråga om de visste vad det här Spy Bar egentligen var och när de har öppet men när jag var framme så vågade jag inte. Vilket var tur för de stod inte alls utanför Spy Bar.

Hur som helst, plötsligt såg jag några gå in i porten till Spy Bar och tänkte smita in efter men porten hann slå igen. Jädra osis!

Väl hemma tittade jag på mitt material och döm om min förvåning när allt är vänt åt fel håll! Det måste vara ett medvetet sabotage från Spy Bars sida. De ha säkert några frekvensstörare på plats som förstör bilden.

Jag lägger dock upp dagens fångst i alla fall. Ni kan ju alltid vända på datorerna.
Eller huvudet.

Enjoy!

Inga kommentarer: