Sidor

måndag 17 augusti 2009

Man hör det man vill höra

Imorse lyssnade jag på radion och hörde en låt som inte var så där jätte bra men inte så där jätte dålig heller. Anledningen till att jag inte bytte station var att jag inte hörde vilket språk han sjöng på. Det blev lite av en besatthet hos mig att lista ut vad det kunde vara. Jag var inne på franska ganska länge. Sedan isländska. Sedan norska eller danska.

Det var svenska.

Nu kan man skylla på att det var lite bullrigt och så runt omkring mig men nu har jag lyssnat på den igen på jobbet och jag hör fortfarande inte vad han sjunger. Jag tror att det kan vara så att han tappat bort sina textpapper i studion och medan han letade efter dessa improviserade han fram en text lite allt eftersom bara för att det inte skulle vara tyst.

Eller så är det jag som håller på att bli gammal och döv. Döm själva.

4 kommentarer:

Annanas sa...

HERREGUD.

Unknown sa...

Jag har tagit ut en del av texten åt dig:

oh heeu i muues,
i juee ee mu yyy
ee uuu i hyuu
häääng me' och mys

Unknown sa...

Annanas: Ja han kanske kan hjälpa till...
Håkan: Precis vad jag trodde.

blaskagg sa...

Skånska!