Sidor

tisdag 4 augusti 2009

Att blogga eller inte blogga

Det finns ju lite olika sätt att hantera det här med att ha en blogg på. Antingen kan man se det som en dagbok och skriva ner sina allra innersta hemligheter och önskningar till allmän beskådan eller så gör man inte det för att det är just till allmän beskådan.

Om man dessutom är lite känd och vill ha en blogg så kanske man ska tänka sig för både en och 40 gånger INNAN man trcker på publicera knappen. Speciellt om man skriver som att man druckit ren sprit, ätit receptbelagda piller som om det vore ZOO tabletter och sedan haft en psykos på det. Då borde man kanske inte ha en blogg alls. Ett exempel på hur illa det kan gå hittar ni här:

Lulu Caters psykos inlägg

Är man däremot inte känd och gillar att blogga om mode och livet i allmänhet så är det lite fritt fram att skriva som man vill tycker jag. Speciellt om man tittar på Oprah och kommer på att man gillar det här med karma och "Acts of kindness", då kan fantasin få löpa amok i alla möjliga, tänkbara scenarion och textrader som:

Men sättet som jag vill leva mitt liv är genom att göra så många goda och generösa handlingar som möjligt för att hjälpa så många som möjligt. Det kan vara att allt från att rädda ett döende djur som drunknar i poolen till att hjälpa någon främmande på stan...

skapar magi för oss andra. Sen kan man ju även läsa böcker och lägga ut recensioner på youtube:

Inga kommentarer: