Sidor

tisdag 18 februari 2014

Härskartekniker - steg 1

Vet att det kanske inte ses som helt politiskt korrekt att säga det men det här med härskartekniker är väl inte så illa ändå? Speciellt inte om man blir riktigt bra på det och då kan titulera sig som härskartekniker (alltså tekniker som ingenjör - inte tekniker som i själva tekniken bakom). Efter TF VD är det nog den titel jag skulle känna mig mest bekväm med.

Nu har jag jobbat väldigt lite ned det här men det är väl bara att börja med steg 1 helt enkelt.

Osynliggörande
Låter svårare än vad det är. Man ska ju helt enkelt bara ignorera alla på jobbet hela tiden om jag har fattat det hela rätt. Superenkelt! Det enda trista med det är ju att man måste strunta i allt - även det som är bra. Typ;
- Vill du ha en bit tårta?
Det får man ju inte svara på. Inte heller;
- Hur mycket mer i lön skulle du vilja ha?
Kanske inte det lättaste steget egentligen nu när jag tänker efter. Jag får se hur jag gör helt enkelt.


Inga kommentarer: