Sidor

fredag 7 februari 2014

Att vara unik genom att vara normal

Alla vill vara unika men det är få som är det i verkligheten så hur ska man då bete sig för att sticka ut ur mängden? Här kommer några handfasta tips på vägen mot total unikitet:

1. Var inte utbränd 
Låter kanske inte som något direkt bra tips men kolla runt lite bland vänner och bekanta så ska du se att alla någon gång har varit lite utbränd, gått in i väggen eller varit allmän HEEEELT utarbetad vid något tillfälle. Gärna alldeles nyss eller nu.

2. Ha inte en bokstavskombination
Förut visste ingen vad ADHD var  men nu har alla en släng av det eller ADD eller någon annan cool psykoförkortning som då kan förklara allt från koncentrationssvårigheter till otrohet, men det är få som verkligen fått diagnosen befäst av en riktig läkare. De flesta har bara gjort testet "Har du ADHD?" i Aftonbladets söndagsbilaga, fått 3 av 3 möjliga och då dragit slutsatsen att det nog måste vara därför de misslyckades i skolan och inte har kunnat behålla ett jobb när den enkla sanningen är att de antagligen bara är korkade.

3. Tål laktos
Vem hade kunnat tro att det skulle bli hippt och udda att kunna dricka ett glas vanlig mjölk till lunchen? Well, dagen har kommit då alla som INTE ber om laktosfritt till kaffet är äntligen här. Grattis.Inga kommentarer: