Sidor

onsdag 17 augusti 2011

Vi tittar på dålig TV

Jag visar det roligaste som gått på TV för kollegorna på kontoret. Programmet som borde vunnit 100-tals utmärkelser och sålts vidare till USA. Jag pratar givetvis om Nyberg&Törnblom från 2007 med Reneé Nyberg och Mia Törnblom och specifikt avsnitt 4 titulerat "Jag är inte nöjd med mitt utseende".

I det avsnittet får vi träffa Wilbert som "bär på en stor prestationsångest och går ständigt in i olika roller. Hans största komplex är att han har korta ben vilket har begränsat honom rejält när det gäller yrkeslivet. Han har stor skådespelartalang och har jobbat som modell, men trots detta kan han inte tro på att han är bra."

Jag fick nu förmånen att visa det för J som inte sett det förut. Denna glädje att få se någon titta på det för första gången är alltid en ynnest och det blev som vanlig succé. Vid flertal tillfällen vände hon sig bort från skärmen för att hon inte orkade se och vid ett tillfälle sa hon de numer bevingade orden:

Det här är så dåligt att jag vill klippa mig själv i ansiktet.

Har ni inte sett det: klicka här spola fram 19:30 in i programmet och sen är det bara att hänga med.

Inga kommentarer: