Sidor

torsdag 4 augusti 2011

En annorlunda morgon

Kollektiv transport med buss som vanligt. Inget konstigt med det.

Hittade en ledig plats längst bak. Lite konstigt men fortfarande inget som sticker ut så där vansinnigt mycket.

Radions småskvalande lät från högtalarna med gitarrspel och sång. Störande men fortfarande inget som inte hänt förr.

En ung man med gles skäggväxt småsjunger med liiite för högt i en sång som verkar handla om bävrar eller liknande för då och då tar han i lite extra och skrålar någonting i stil med "Jag är glad att jag är gnagare" eller nåt sånt. DET är däremot inte helt vanligt förekommande så jag tittar dit och då visar det sig att det inte är bussens radio som låter utan pubertetsoffrets mp3 spelare som han maxat ljudet på för att vi andra också ska få höra de fina djursångerna.

Jag gillar musik. Jag har inget emot bävrar eller andra smådjur men falsksång innan frukost har jag helt ärligt extrema problem med.

Jag löste det genom att sucka lagom högt, skruva upp P1 i hörlurarna, lägga armarna demonstrativt i kors, sucka igen och titta ut genom fönstret. Där fick han så han teg. Mig stör man inte ostraffat. Jojo.


Inga kommentarer: