Sidor

måndag 5 juli 2010

Jag lär mig något nytt

Pratade med V Ä R L D E N S bästa säljare idag (behöver väl knappast säga att det var Herr Åkerlund på IDG) och han lärde mig ett nytt och häftigt uttryck som ungdomarna använder sig av.

VASKNING

Det är inte, som jag trodde, att leta guld. Det är inte heller, som Robert trodde, att tvätta utan det är när man beställer in två flaskor champagne och häller ut den ena. Vilken grej! Ska genast göra det när jag är ute med kidsen och hänger. Kanske inte med champagne kanske. Jag tycker inte att det är så gott men man skulle ju kunna beställa in 3 flaskor champis och festa till det lite. Det är minst lika gott!

Speciellt om man inte dricker upp alla ändå. Då smakar ju allt likadant - dvs ingenting.

1 kommentar:

Ebichu sa...

Som tvättansvarig i familjen så ställer jag mig frågande: champagne blir kladdigt när den torkat, kan man inte beställa en flaska vatten istället? Det finns väl dyrt vatten?