Sidor

torsdag 8 juli 2010

Att göra det lilla extra

Det dyker upp ett oanmält möte på kontoret. Det är pojkarna från SF som tittar förbi för att ge mig en present. De har ramat in ett fint kort som nu står på mitt skrivbord.

Sedan fick jag ett kort till som de själva tycket var lite mer jag. Kan inte annat än hålla med.

Tack Linus och Tobias för att ni alltid gör det där lilla extra och jag vet att ni garanterar har SATC boxarna, filmerna, t-shirtarna, väskorna, skorna och läppstiftsaskarna undanstoppade där hemma. Innerst inne är vi alla bara småflickor som helst av allt i världen bara vill ha en walk-in-closet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Du passar verkligen in! Härliga arbetskamrater!
Kram margarete

Unknown sa...

replica bags hong kong discover here x5y50l8o94 replica bags on amazon click here for more info q1w00f3c09 replica bags online replica bags dubai see post c3d88n0z82 replica designer backpacks 9a replica bags m4a96t6v76