Sidor

fredag 16 juli 2010

Förlustaffär

Fick en utbetalning på 200:- som skulle lösas in på närmaste Swedbankskontor. Nu kostade det 25:- att skicka kalaset så det var bara 175:- men det är ju pengar det med. Att hitta ett kontor som faktiskt sysslar med utbetalningar var inte det lättaste men jag hittade ett på gångavstånd från jobbet.

När jag kom fram hade de flyttat så jag blev hänvisad till deras nya lokaler som lite trendigt inte var märkta och därför var i princip omöjligt att hitta till men uppsidan av detta var att kontoret var helt tomt så jag slapp vänta på min tur.

Väl vid kassan blev det huvudbry och djupa suckar eftersom att jag inte var kund hos Swedbank. Eftersom att jag inte tänkte bli det heller kostade det 40:- att ta ut pengarna i kontanter.

Det är därför jag inte frekventerar bankkontor så ofta. Det kostar liksom mer än vad det smakar.


Inga kommentarer: