Sidor

lördag 31 oktober 2009

Ingen tidning idag

Det kom ingen tidning idag vilket är helt sinnessjukt. Den enda dagen på veckan som man verkligen har tid att läsa den så är den inte här. Hur som helst så gav jag mig ut på internet (eller www som man säger) för att läsa lite nyheter och hålla mig uppdaterad om världsläget och sånt.

Jag har summerar härmed hur det ligger till för er andra som inte orkar leta.

- Michael Jackson kan vara ersatt av en dubbelgångare i stora delar av filmen This is it. Jag vill inte ens se originalet så för mig är det lite skit samma.

- Erika åkte ut ur IDOL men han som sjöng falskt, inte höll takten och låter som en bäbis är kvar. Svenska folket har fortfarande alltså ingen smak.

- En kvinna i USA deltog tävlingen "Hold your wee for a Wii” som gick ut på att dricka så mycket vatten som möjligt utan att gå på toaletten och då kunna vinna Nintendos nya spelkonsol Wii. Hon drack 7 liter och dog av vattenförgiftning. Jag har en Xbox.

1 kommentar:

... sa...

Ibland undrar jag hur fan folket tänker, Nicklas åkte ut, synd var det. Dessutom sjöng han Black hole sun med Soundgarden vilket är ett stor plus, nä. Man blir bara besviken. Mariette och Erik är ju fofrtfarande kvar så än är det inte åt fanders....